Свято квітів «Шепочуть квіти ніжно пелюстками»

IMG 4373
Поділитися новиною

IMG 4373Тихо розтанув сніг і з’явилися перші весняні квіти. Ми не квапимось їх збирати,  нехай прикрашають землю блакитним килимом. Тепле вранішнє повітря частіше нагадує нам, що весна прийшла. Вона неспинно крокує, радує око різнобарв’ям кольорів.

Аби трохи уповільнити, затримати у пам’яті цю прекрасну пору року, для учнів 1-5 класів нашої школи було проведено свято квітів «Шепочуть квіти ніжно пелюстками».

Метою свята було донести до учасниць та глядачів, що квіти прикрашають наше життя, дарують людям радість, приносять спокій і відпочинок. І не зривайте цю красу, тому що вона — душа землі.

На свято квітів завітали Дзвіночок, Тюльпан, Пролісок, Конвалія, королева Троянда, Соняшник, Мак, Ромашка та інші квіти… Дівчатка-квіточки брали участь у конкурсах «Дефіле», «Читання вірша про квіти», виконували загальний танок, але найскладніший був конкурс костюму. Класні керівники, батьки та діти добре пофантазували над костюмами і над їх оформленням. Скільки праці і творчості було вкладено у кожен костюм.  За результатами свята, ми маємо такі результати: Міс Квітка –Пилипенко А. – 1-А,  Віце Міс Квітка – Даниленко Л. – 3-Б,  Міс Глядацьких симпатій – Силка М. – 3-В, Міс Грація  – Білик В. – 2-А, Міс Посмішка – Тулюпа А. – 5-А, Міс Чарівність – Каранік К. – 3-А, Міс Артистичність – Желізняк А. – 5-Б, Міс Елегантність – Зубченко В. – 1-Б,  Міс Неповторність – Солодка С. – 2-В, Міс Оригінальність – Піщанська Д. – 2-Б, Міс  Ніжність – Козик А. – 4-Б, Міс Фантазія – Подоляк Я. – 4-В, Міс Казковість – Чоботар В. – 4-А, Міс Веснянка – Ревегук С. – 5-В, Міс Загадковість – Писанка В. – 1-В клас.

Дякуємо класним керівникам та батькам за допомогу у підготовці свята, а учням 1-х класів (кл. кер. Олефіренко Т.П., Пустовгор О.М., Білоцерківець В.В.) та 5-А класу (кл. кер. Дудченко Л.А.) за музичні номери.

Корнійко Н.В., педагог – організатор

LIVE OFFLINE
track image
Loading...