«Піднімемо Україну разом»

Олеся Шаповал з піснею А мати жде
Поділитися новиною

Олеся Шаповал з піснею А мати ждеСаме під таким гаслом 25 березня у Сватківському СБК відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців.

Петро Сосницький виконує пісню Коли припиняться боїПрекрасно виступив самодіяльний народний хор із піснею «Земле, пробачення прошу».

 

 

 

 

 

 

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які віддали свої життя за Батьківщину.

самодіяльний хор

 

 

Проймали душу  і слова із твору «Писала калина» у виконанні Валентини Гончаренко. У виконанні вокального жіночого ансамблю прозвучала зворушлива пісня «Соколята сини», а дитячий вокальний ансамбль виступив з піснею «Мова єднання». 

Танцювальний колектив Юність керівник С. Таран

Також до уваги глядачів були представлені дуети: Сергій Здойма і Петро Сосницький із піснею «А на Україні», Катерина Чаплюк та Аліна Алєщенко «Розкажу про Україну», Аліна Лимоня  з Наталією Іващенко виконали пісню «Україна».

На творчий звіт були запрошені: начальник відділу культури РДА Л.Труш, голова  Сватківської сільської ради  О.Усик та працівники районного Будинку культури.

Дирекція СБК висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення заходу.

«БМ» дякує Петру Сосницькому, директору Сватківського СБК, за співпрацю.

  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...