Команда «СКІФ» серед елітних клубів

IMG 2444
Поділитися новиною

IMG 2444Районна молодіжна громадська організація любителів східних та слов’янських єдиноборств «СКІФ»  із секцій бойового мистецтва «Дракон»,  яка працює на базі  гімназії імені Олени Пчілки, та тайського боксу, яка працює на базі середньої спеціалізованої школи №3, взяли участь у спортивно-масовому заході «Відкритий ринг», який відбувся  11березня у Києві у рамках фестивалю бойових мистецтв і який проводила Міжнародна федерація елітних боїв.

У турнірі взяли участь кращі клуби столиці та України. Змагання проводились за версією СК-1 Міжнародної федерації елітних боїв. Гадяцька молодь мала можливість у спортивних поєдинках перевірити свої здібності, набуті під час тренувань у спортивному залі, та змогла показати гарні результати:

IMG 2446Перше місце: Олег Саута, який став чемпіоном України серед клубів з елітних боїв у віковій категорії 16-17 років, вагова – до 65 кг.

Друге місце: Михайло Рева, вікова категорія 16-17 років, вагова – до 60 кг; Владислав Підсадній, вікова категорія 12-13 років, вагова – до 45 кг.

Президія організації  висловлює подяку  учасникам та призерам змагань за спортивні досягнення і бажає подальших успіхів, а також висловлює подяку відділу культури за забезпечення транспортом.

ГО «Скіф»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...