Увага! Тренінг

cozumun parcasi
Поділитися новиною

cozumun parcasiГромадська організація «Інститут гендерних трансформацій» у рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО», який реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, розпочинає низку тренінгів та семінарів із засад громадського лобіювання та адвокації.

Черговий тренінг «Інструменти комунікацій влади з громадськістю: регіональний вимір» відбудеться 13.01.2017 року о 12.00 у приміщенні Інтеграційного центру для ВПО за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка, 13-А.

Проводять тренінг Олександр Отич, заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації, та радниця Міністерства соціальної політики з питань ВПО по Полтавській області Вікторія Курилко. Запрошуються внутрішньо переміщені особи, представники органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, журналісти. Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/gXqivql4lsdqcaPS2

Проект здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.        

Тел. для довідок: 0505267475, 0532500315.

Олеся Кобзар, менеджер по зв’язках із громадськістю

LIVE OFFLINE
track image
Loading...