Очищення влади

c1fbba98d3e1826cc2ca4ec2fafee185 XL
Поділитися новиною

c1fbba98d3e1826cc2ca4ec2fafee185 XLУправління Служби безпеки України в Полтавській області звертає увагу представників державних органів, установ, організацій України, що відповідно до пункту 7 статті 5 Закону та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563 (далі – Порядок) для проведення перевірки достовірності відомостей запити на проведення перевірки в Службі безпеки України надсилаються виключно на адресу:   вул. Володимирська, 33, м. Київ, 01601, оскільки регіональні органи СБУ участі у проведенні зазначеної перевірки не беруть.

Відповідно до пункту 18 Порядку: «Запити не надсилаються для проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування критеріїв, передбачених частиною четвертою статті 3 Закону, до осіб, які були народжені після 1977 року».

На адресу СБУ необхідно надсилати наступний пакет документів:

– запит про проведення перевірки, передбаченої Законом (додаток 4 до Порядку);

– завірена копія заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом (додаток 3 до Порядку).

Усі інші документи (копії трудових книжок, декларацій, паспортів, ідентифікаційних кодів тощо) на адресу СБУ не надсилаються.

Прес-служба УСБУ 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...