На Полтавщині знайшли повішеним 16-річного хлопця

zaderzhanie prestupnika naruchniki tyurma1 e1461136420923
Поділитися новиною

zaderzhanie prestupnika naruchniki tyurma1 e1461136420923Повідомлення до поліції надійшло 26 грудня від 32-річної мешканки одного із сіл Шишацького району.

Жінка розповіла, що 24 грудня пішов з дому та не повернувся її 16-річний син. Намагання знайти сина самостійно не дали результату.

На пошуки юнака був піднятий весь особовий склад відділення поліції. Пошуки тривали майже цілу ніч, і вранці 27 грудня в одній із лісосмуг хлопця знайдено повішеним. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються обставини та причини трагедії.

Поліцейські ДПС затримали автомобіль із сумнівними документами

У понеділок, 26 грудня, у місті Полтава на вулиці Половка працівники взводу №4 роти ДПС зупинили автомобіль «Ауді-А6» під керуванням 28-річного полтавця.

Під час перевірки документів у правоохоронців виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію на транспортний засіб, яке їм надав водій автомобіля.

Поліцейські ДПС з’ясували, що номерне позначення кузова не співпадає з відповідними базами Національної поліції.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Полтавського відділу поліції для проведення подальшої перевірки.

Вирішується питання щодо внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...