На Полтавщині внаслідок ДТП травмовано жінку

ДТП
Поділитися новиною

дтпПодія сталася 27 грудня близько 05:30 на 135-му кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський у Пирятинському районі.

Попередньо відомо, що на вказаній автодорозі сталося зіткнення автомобілів «Range Rover», під керуванням 46-річного мешканця Дніпра, та вантажівки «Mercedes», під керуванням 27-річного мешканця Полтавської області. Обидва транспортні засоби рухалися в напрямку міста Київ.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 33-річна пасажирка автомобіля «Range Rover», жителька Дніпра, із численними травмами доставлена до лікарні.

Працівники поліції з’ясовують усі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Вирішується питання щодо внесення даної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, або без такого.

У ДТП травмовано двох людей

Подія сталася 24 грудня, близько 19-ї години по вулиці Монастирська м. Полтава.

За попередньою інформацією, автомобіль FAW, під керуванням 43-річного місцевого жителя, скоїв наїзд на стоячий автомобіль «Daewoo Nexia», під керуванням 53- річного мешканця міста Лубни.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля FAW та 24-річна пасажирка автомобіля «Daewoo Nexia» отримали різні травми і були госпіталізовані до лікарні.

Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

«Репортер»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...