Влаштуємо свято нашим захисникам!

i
Поділитися новиною

iДорогі гадячани, пам’ятайте про солдат на передовій! Вони потребують нашої з вами уваги та турботи! У холодну пору солдат гріють не тільки наші теплі слова підтримки, а й такі необхідні для них на передовій теплі речі. Перчатки чи рукавички, носки, шапки, светри, термобілизна, штани, валянки, бурки, шарфи – усе стане в нагоді нашим захисникам.

Започатковані ще у грудні 2014 році благодійні акції продовжуємо оголошувати і сьогодні.

Тож для всіх небайдужих – акції на вибір:

1. «Зв’яжи носки чи шапку солдату» – в’яжемо носки 42-45 розм., на п’яточках та носочках вставляємо міцнішу ниточку, щоб не дуже швидко протоптувалися, а шапочки в’яжемо як білого (для передової), так і темного кольору (зелений, коричневий).

2. «Теплі речі для солдат» – оголошуємо збір теплих речей (можна нові та б/в, але чисті та цілі).

3. «Миколайчики для солдат» – дитячі поробки та вітальні листівки, цукерки, цигарки, зубна паста, мило, туалетний папір, солодощі.

4. «Новорічні листівки для солдат» – виготовляємо новорічні листівки власноруч.

5. «Листи на передову» – для підвищення морального духу солдат – наших захисників, пишемо лист-підтримку з привітаннями та побажаннями.

Окрім того, пам’ятаємо про смаколики, домашню випічку та пиріжки. Не завадить мед, домашня консервація та овочі з фруктами, а також антивірусні часник і цибуля.

Тож приєднуйтеся! Давайте разом приготуємо говорічне свято для наших ЗАХИСНИКІВ!

ГО «Гадяцька народна рада»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...