Не втрачай надії

добро інвалідам
Поділитися новиною

добро інвалідамВ гостинній залі Гадяцького територіального центру соціального обслуговування населення відбулося чергове засідання клубу «ЗОЛОТИЙ ВІК», присвячене Міжнародному дню інвалідів.Цей захід став нагадуванням всім нам про людяність, гуманність і милосердя до тих хто поряд з нами, хто потребує допомоги.
Працівники бібліотеки та терцентру приготували цікаву і пізнавальну програму присвячену цій темі. Учасники зустрічі обговорили питання відношення, підтримки, розуміння та вирішення проблем людей з обмеженими фізичними можливостями в громаді і державі взагалі. Керівник клубу Катерина Кувшинова представила перегляд літератури «Разом ми зможемо більше» і вражаючі відео сюжети з серії «Жага до життя» присвячені дітям – інвалідам та нашим славним параолімпійцям.
Учасники зустрічі обговорювали почуте , ділилися історіями з життя , декламували вірші, співали разом з ансамблем «Барвінок». Радувала око і надихала виставка творчих робіт майстринь-вишивальниць. Всіх об’єднала ідея заходу – захищаючи гідність інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя, інвалідність – це не вирок. Організатори побажали всім хто не байдужий, сил і здоров’я, та частіше згадувати проте,що добро навколо нас починається з нас самих. То ж не будемо втрачати надію і відкриємо наші серця для добра!

Інна Мельник

LIVE OFFLINE
track image
Loading...