Відпрацювання території району триває

171517
Поділитися новиною

171517У зв’язку з ускладненням оперативної обстановки, із метою забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності,  підтримання публічної безпеки і порядку та стабілізації криміногенної обстановки на території Полтавської області та відповідно до наказу «Про організацію проведення оперативно-профілактичних заходів на території Полтавської області»  14 листопада було проведено відпрацювання території нашого району. Крім співробітників Гадяцького підрозділу, участь у відпрацюванні взяли співробітники Управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області, батальйону поліції особливого призначення, батальйону служби патрульної поліції та співробітники безпеки дорожнього руху.

На  відпрацюванні були задіяні 7 автопатрулів та 2 піші патрулі.

У ході проведення заходів правоохоронцями на території Гадяцького району було виявлено два кримінальних правопорушення, а саме:  установлено та затримано особу, яка на початку листопада поточного року скоїла крадіжку велосипеда в одного із жителів району.  Зловмисником виявився 37-річний односелець потерпілого. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка). А також, згідно ухвали Гадяцького районного суду, було проведено санкціонований обшук у помешканні 29-річного місцевого жителя, у ході якого було виявлено та вилучено наркотичний засіб канабіс, вагою близько 2 кг. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України.

Поліцейськими в ході відпрацювання також було  виявлено 19 адміністративних правопорушень, складено протоколи та перевірено власників зброї.

І. Ященко, інспектор Гадяцького ВП, капітан поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...