Стати ближче до людей!

до стати ближче до людей
Поділитися новиною

до стати ближче до людейЦим девізом керується владна верхівка міста обласного значення Кременчук.Нові сходинколази для людей, які пересуваються на візках, або ж матусь із дитячими візками придбали цього року за рахунок бюджету міста. Усе тому, що там  діє «Програма безбар’єрності». Міська рада продовжує піклуватись про жителів міста, особливо про людей із обмеженими можливостями і матусь, які жодного дня не проводять без дитячого візка. Для таких жителів установлюють спеціальні «сходинколази» і пандуси.

Нам у цьому плані похизуватись майже нічим – пандусів мало, а ті, що встановлені, практично всі не відповідають нормам. Досить згадати про «оригінальний»  пандус біля абонентського відділу «Обленерго» (що за колишнім готелем «Жовтень»), до якого важко дійти, не те що доїхати візком.

Важко дістатись і до відділення  ЦПМСД №2, більш відомого серед гадячан як «дитяча консультація». Тут програмою безбар’єрності навіть не пахне –  пандус тут є, але найближчий перехід через дорогу аж біля пошти, але й там потрібно добряче підскочити, щоб подолати східці. На свій страх і ризик відвідувачі лікувального закладу перетинають дорогу у недозволеному місці. Унаслідок цього кілька разів там вже траплялись ДТП із вини пішоходів. 

На цю проблему неодноразово звертали нашу увагу гадячани, але було б добре, якби вирішенням цього питання зайнялись ще й місцеві чиновники. 

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...