Нічого собі – усе на комуналку!

комуналка
Поділитися новиною

комуналкаСубсидію ще не нарахували,  проте платіжки за півмісяця опалювального періоду вже прийшли. І суми, які зазначені в них, просто шокують.

«Тепло подали вчасно. Але температура  у квартирі постійно відрізнялась. Бували дні, що взагалі відключали, коли на вулиці теплішало. За опалення за півмісяця я отримала платіжку в 680 гривень, при житловій площі  40 м2. Сама виховую дворічну донечку, тому поки що у декретній відпустці. Сплатити комунальні послуги цього року мені буде важко. А ще ж і зими не було. Страшно подумати, що буде далі. Будемо економити на одязі і, можливо, продуктах…» – ділиться із нами 27-річна гадячанка Ірина.  

Паралельно ми поцікавились у  користувачів соцмереж про суми, зазначені у платіжках. І гадячани впевнені, що вартістю комунальних послуг їх банально вирішили «придушити». У коментарях пишуть, що за 48 м2 довелось заплатити 654 гривні, а за 66 м2 – 950 грн! І це лише за опалення!  

Ймовірно, цьогоріч плата за комунальні послуги суттєво вдарить по сімейних бюджетах, і   економити доведеться усім. Тарифи регулярно ростуть, а за собою тягнуть і ціни. 

Тим часом, поки субсидії ще не перерахували, гадячани, не встигнувши сплатити попередні, уже із острахом чекають отримання наступних платіжок.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...