У футбол зіграли ветерани спорту

ванда
Поділитися новиною

вандаІдея проведення матчевої зустрічі учнів тренера-ветерана Василя Ванди виникла під час святкування його 70-річчя.

В матчі зустрілися сьогоднішні футболісти села Березова Лука, чотириразові чемпіони області по товариству «Колос» та шестиразові володарі кубка області  – футболісти ФК «Псьол». Вік футболістів з Березової Луки – за 60, а гадячан – від 50-ти і старші. Матч відбувався у спортзалі  ВПАУ.

До речі, березоволучани постійно лідирували у рахунку, але матч закінчився бойовою нічиєю – 7:7.

Кращими в складі команди Березової Луки був сільський голова І. Кудінов та директор Остапівської ЗОШ В. Куниця із п’ятьма забитими м’ячами. У складі «Псла» кращими гравцями були директор Рашівської ЗОШ В. Андрусенко і в минулому гравець команди майстрів О. Кошляк. Сам Василь Ванда забив 2 м’ячі – у ворота обох команд.

Учасників турніру привітали керівники обласної федерації футболу та облради  «Колос».

«БМ»

Василь Ванда – спортсмен із багаторічним досвідом. У 1978 році був запрошений на роботу у Франкфурт-на-Одері, де працював вчителем у школі. Там же 3 роки виступав у команді майстрів НДР «Динамо». Він поки що перший і єдиний легіонер із Гадяцького району.  Із 1982 року працював у Гадячі головою спорткомітету, згодом – начальником відділу з питань молоді і спорту. У 1988 створив перший в області непрофесійний футбольний клуб «Псьол», який 7 разів ставав чемпіоном Полтавської області і тричі володів кубком області.  Після виходу на пенсію працював тренером Гадяцької ДЮСШ і ФК «Інтер».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...