Кримінальна хроніка у період з 31 жовтня по 7 листопада

кримінальна хроніка
Поділитися новиною

кримінальна хроніка31.10 до Гадяцького ВП зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканки с. Петрівка-Роменська про те, що з 28.10 до 31.10 у с. П.-Роменська із її гаража невідома особа здійснила незаконне заволодіння мопедом. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 ККУ.

1.11 зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканця с. Тепле про те, що з 17.10 по 1.11 із його нежилого будинку викрадено електроінструменти та акумулятор. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

3.11 до Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області через канцелярію надійшло письмове відношення від власниці магазину «Сьогодні Аврора» про те, що 15.10 невстановлена особа із даного магазину скоїла крадіжку товару. У ході відпрацювання території  Гадяцького району інспекторами поліції встановлено, що даний злочин скоїв 35-річний місцевий мешканець. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день до Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області із письмовою заявою звернувся житель с. Максимівка про те, що 3.11 о 13 год. 00 хв. невстановлена особа з належного йому магазину «Стильний одяг та взуття з Європи» скоїла крадіжку зимової жіночої короткої куртки. У ході відпрацювання території Гадяцького району інспекторами поліції встановлено, що даний злочин скоїла 26-річна місцева мешканка. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

5.11 надійшло зі служби «102» повідомлення від працівника аптеки про те, що в ніч на 5.11 у м. Гадяч невідома особа шляхом віджиму пластикових дверей проникла до приміщення аптеки, де із сейфу викрала гроші. По даному факту відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ. Ведеться слідство.

Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини. За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 19 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 3 особи.

Гадяцький відділ поліції ГУНП у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...