У міськраду викликали поліцію

Поліція
Поділитися новиною

ПоліціяДнями стало відомо про досить незвичний інцидент у стінах міськради. Джерело, наближене до правоохоронних органів, повідомило про те, що туди був викликаний наряд поліції, про що складено відповідний протокол.

Як виявилось, поліцейських викликала група депутатів через те, що мер міста перешкоджав їм ознайомитися з документами, які стосуються ремонту вулиці Дзержинського, ремонтних робіт у міській раді і укладання тротуарів по місту. Але міському голові це не сподобалось, і він вигнав їх із бухгалтерії.

Дві години правоохоронці з’ясовували правомірність дій. А мер, тим часом, таки пообіцяв депутатам надати документи на огляд. Щоправда, чомусь аж після Нового року… 

«БМ»

1 коментар до “У міськраду викликали поліцію

  1. а що ви думали?!Людмила Голуб. як депутат міськради , тим більш “група” депутатів, мала законне право . тим більш це було зараніш обговорено в міськраді. я не говорю “з Нестеренком”. не Нестеренко має право коригувати Закони України про місцеве самоврядування, і ВЗАГАЛІ ЗАКОНИ України!!!. ПЕРЕВІРИТИ документи. якщо вони мали хоч найменший сумнів в правдивостів і некорумпованості проведеного “асфальтування” і списання колосальних коштів на …..це “асфальтування”. Далі ми поговоримо ще про “світофорування” в Гадячі, та про “облагороджування” дороги від мосту до “Лісової пісні”. Готуйте документи шановні “очільники”.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...