Посадовець «під прицілом»

обіцянки
Поділитися новиною

обіцянкиНині стало модно слідкувати за роботою посадовців. Згодьтеся, ніхто не пропустить можливості порадіти за успіхи того чи іншого чиновника або навпаки – дорікнути йому. Роботу керманичів міст та районів висвітлюють у пресі, виносять на загал по телебаченню та в мережі Інтернет. Минув рік, і наш мер вже встиг показати свої можливості. Тож ми вирішили згадати обіцянки Гадяцького міського голови і пройтись по пунктах його передвиборної програми. Заодно і подивимось, що вже встигли втілити  в життя, а з чим доведеться почекати.

1. Будівництво доріг

Мер зобов’язувався заасфальтувати в Гадячі всі дороги. Що ж, перша обіцянка потроху втілюється в життя. Протягом року капітально відремонтовано кілька основних міських вулиць, також постійно ведеться і ямковий ремонт. А ще приємно, що розпочався ремонт прибудинкових територій, заміняють старі бордюри і тротуари.

Сподіваємось, це лише початок. І в наступному році розпочате продовжиться.

2. Вирішення проблеми з освітленням міста.

Освітлення на пішохідних переходах з’являється, але дуже повільно. А от із вуличним освітленням проблемніше – протягом року більшість вулиць так і не дочекались підключення до мереж, чуємо лише обіцянки. Вулиці освітлюються частково, а місцями взагалі світла нема. Нічого, перезимуємо, а там і день стане довшим.

3. «Спортивний майданчик — у кожен двір».

78 тис. грн було виділено на вуличні тренажери, які встановили на міському стадіоні. І після цього жодного майданчика ми не побачили. Мабуть, цю обіцянку відклали до кращих часів.

4. Питання енергозбереження

Мер наголошував, що в усіх міських комунальних чи то дошкільних закладах краще замінити вікна, утеплити перекриття, підлогу, стіни, ніж переходити на дрова. Але до сьогодні в цих установах стоять дерев’яні вікна, дахи протікають, а підлога не утеплена… Нічого, трішки почекають.

5. Утилізація відходів

Проблема сміттєзвалища досі лишається невирішеною і актуальною. До 2018 року, а саме тоді закінчується термін експлуатації міського сміттєзвалища, уже не так і далеко.

Проте міська рада опікується цим питанням і продовжує надсилати запити до різних екологічних фондів щодо співфінансування. 

Хоча місця під новий смітник так досі і не знайшли.

Отже, роботи багато. Тому, як кажуть, дай Боже!.. А ми продовжимо аналізувати роботу «слуг народних». На черзі  передвиборні обіцянки депутатів міськради.

Підготувала Оксана Кириченко 

2 коментарі до “Посадовець «під прицілом»

  1. Вот бы узнать что там по району сделали, а что нет. Может в следующий раз напишите как там альошка

  2. Обов*язково напишемо. Ці матеріали стоять у плані і йтимуть по черзі.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...