План по ремонту дахів виконали

криші
Поділитися новиною

кришіРік тому саме на осінній період найбільше ми отримували скарг на діряві дахи, які не дочекалися ремонту. У цьому ж році поки що подібних звернень не було. Тому напередодні початку сезону дощів ми вирішили дізнатись, у  якому стані знаходяться покрівлі міських будинків.

Керівник КП «Гадяч-житло» Артем Гусак, чесно кажучи, нас порадував: у 2016 році на капітальні ремонти м’яких покрівель виділялось 600 тисяч гривень, і всі вони були освоєні у повному обсязі.  

На ці кошти проведений капітальний ремонт трьох житлових будинків: вул. Драгоманова, 22 (відремонтовано 2135 м кв. покриття), вул. Шевченка, 32 (860 м кв.), вул. Полтавська, 56 (1191 м кв.).

Будинки, у яких проводились ремонти дахів, обирали, керуючись кількома принципами: у першу чергу ремонтували той дім, де мінімальна заборгованість по комунальних платежах. Також до уваги брали і кількість заявок на ремонт від  самих мешканців. Окрім цього, полатали дахи там, де жителі зголосились самостійно закупили матеріали для роботи, а робітників надало місцеве КП. Таким способом відремонтували будинки по вул. Швидкого, 3 і Полтавська, 39 і 23.

Керівник погоджується, що про повну готовність до зими казати важко. Це пояснює тим, що майже весь житловий фонд міста потребує капітального ремонту. Але все ж основний річний план виконано. А далі – побачимо.

Оксана Кириченко

Фото використане як ілюстрація

LIVE OFFLINE
track image
Loading...