Облік свинопоголів’я у районі

апаратна
Поділитися новиною

апаратнаІз оголошеним карантином у зв’язку з виявленням АЧС на в’їздах та виїздах у місто встановлені пости, на яких цілодобово чергують працівники поліції та ветеринарної медицини. На постах здійснюється дезінфекція транспортних засобів, які виїжджають із  зони захисту (територія міста) у зону нагляду (20 км). Через кожен пост проїжджає щонайменше 600 одиниць на добу, найбільше автомобілів рухається у напрямку Полтави – близько 1800. При міській раді створені бригади по обстеженню та виявленню поросят у домогосподарствах. Днями ця робота завершиться і буде проводитися вилучення та утилізація поголів’я, яке залишилося на утриманні. Що стосується 20-кілометрової зони від міста (зона нагляду), там найближчими днями буде проводитися облік свинопоголів’я, яке утримується у домогосподарствах.

Триває осінній призов

Планове завдання по відбору кандидатів на військову строкову службу на четвертий квартал становить 20 чоловік. Усього призовників по району 367 чоловік, із них на 11 жовтня – 10 придатних.

Незабаром отримаємо перерахунок субсидії

За літній період за призначенням субсидії вперше звернулося 212 домогосподарств. У жовтні був проведений перерахунок житлової субсидії по 430 домогосподарствах. У зв’язку із початком опалювального періоду перерахунок житлових субсидій був проведений по 10108 домогосподарствах з індивідуальним опаленням. Повідомлення про перерахунок субсидії мешканці можуть отримати з 25 жовтня по 5 листопада. У сільській місцевості повідомлення буде доставляти уповноважена особа, а  містяни отримають його  у центрі соціального захисту.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...