Як 50 тисяч ділили

підварок 50 тищ
Поділитися новиною

підварок 50 тищМинулої суботи жителі Підварку зібрались на дитячому майданчику. Головною темою для обговорення було «куди витратити гроші, якими нагородили на День міста за найкраще облагороджений мікрорайон».

Думок із цього приводу було вдосталь, але все ж зупинились на тому, що влаштувало усіх присутніх. Отож, 50 тисяч гривень розподілили так: закуплять дві волейбольні сітки, які встановлять на дитячому майданчику і біля пляжу на річці Грунь; збудують ще одну альтанку для відпочинку; замовлять грейдер, яким розрівняють вулицю Калініна, і закуплять щебінь для цієї ж дороги.

Окрім головного питання, обговорили також суботник, який повинен відбутися до початку зими. Поскаржились вуличному голові на відсутність вуличного освітлення,  яке, до речі, обіцяли увімкнути ще до Великодня. Згадали і проблему розкрадання піску у кар’єрі поблизу водогону, яку досі не можуть вирішити.

А наостанок ще раз нагадали про заборону їздити мотоциклами по новозбудованій тротуарній доріжці. У інакшому разі обіцяли діяти народними методами: «припозорити» у газеті та оштрафувати.

Оксана Кириченко    

LIVE OFFLINE
track image
Loading...