«У моїй компанії люди – це успіх!»

Олег Боцула копия
Поділитися новиною

Одне з найуспішніших підприємств нашого району – Приватне виробничо-комерційне підприємство «АСК» – 13 вересня відзначило 20-річний ювілей. Ніби й невеликий проміжок часу, але який значний розвиток за цей період відбувся тут. Адже створювалося воно в непрості часи і зуміло вистояти в періоди фінансових криз. І сьогодні ми бачимо його стабільність, міцність, потенціал. А за цим усім стоять роки кропіткої і наполегливої роботи керівництва і дружного колективу.

ПВКП «АСК» є дистриб’ютором безалкогольних та слабоалкогольних напоїв. Підприємство має власне складське приміщення, автопарк, відбірний колектив і є одним із найбільших платників акцизного податку на території міста.   

Олег Боцула копияДиректор компанії Олег Боцула із неприхованою гордістю розповідає про таке дороге серцю підприємство:

«20 років тому ніхто не думав, що ми займатимемось саме цим видом діяльності. Я просто впевнений, що в житті існує удача. Мабуть, нам дуже пощастило. Ми росли, розвивалися  та й сьогодні маємо значну динаміку.  

Раніше підприємство працювало лише у Гадячі. Із часом ми охопили і сусідні райони. Зараз  логістика стала більш ширшою: нашими послугами покрита вся північно-східна частина  Полтавської області.

У моїй компанії люди – це успіх. Тому я завжди намагався і намагатимусь надалі працювати так, щоб мої працівники відчували себе впевнено. Адже саме вони створюють імідж компанії. Разом із ними ми виросли, стали більш багатогранними, сильнішими».

У святковий ювілейний день директор підприємства зібрав усіх працівників на урочисті збори. Подякував колективу за багаторічну сумлінну працю і відданість компанії. А найкращих: Олену Губську, Любов Танченко,Олександра Олексієнка, Яну Любарець, Яну Цимбал, Андрія Федорова, Олександра Біляка, Сергія Гавриленка, Олександра Любарця, Сергія Шуйського, Віталія Ківшика, Олександра Лесика, Віталія Здойму, Вадима Боцулу, Сергія Коваленка, Олега Юхименка, Олександра Стрижака, Олега Сокольвака, Олександра Петренка, Віталія Собка, Олександра Худяка, Олександра Крата, Сергія Коробку,Сергія Харченка, Володимира Півня, Володимира Приходька, Петра Кіссу, Павла Болгова, Віталія Левченка, Олексія Іванченка, Олега Павлюченка, Володимира Павлюченка, Цвєтана Станєва, Андрія Руденка, Сергія Мельника, Олександра Бойка, Валентину Пономаренко нагородив почесними грамотами і грошовим заохоченням. 

Про кожного із них директор сказав добре, щире, тепле слово. А тим, хто поки що не отримав відзнаки, пообіцяв обов’язково відмітити на найближчому дні народження підприємства.  

На урочисте святкування були запрошені мер міста і голова РДА, які також нагородили грамотами і невеличкими грошовими презентами тих працівників, які разом із компанією майже із дня її заснування: Андрія Федорова (старшого механіка), Олену Губську (головного бухгалтера), Геннадія Івка (старшого експедитора), Олександра Біляка (водія), Любов Танченко (адміністратора), Олега Павлюченка (комірника).

Щирими словами відгукнулися про компанію працівники, які вже давно вважають роботу тут своєю другою домівкою, а директора – наставником і порадником. І кожен із них поділився своєю історією «життя» на підприємстві:

Олена Губська копияОлена Губська, головний бухгалтер, у компанії із 5 вересня 1995 року:

«Компанія виросла на моїх очах. Коли я прийшла сюди, тут працювало не більше 30 чоловік. У нас не було такої кількості складів, транспорту, людей. Із кожним роком я вдосконалювалась як працівник і бачила, як розвивається підприємство, як підвищується рівень кваліфікації людей. Ми досягли значного рівня. Наш директор для багатьох – приклад для наслідування. Він задає нам правильний напрямок, показує рівень, допомагає навчатись новому. 

Сьогодні компанія не тільки забезпечує людей роботою, а й надає можливість для їх кар’єрного росту, розвитку. Компанії бажаю лише успіху, а колективу – завжди  залишатися великою родиною, чітким і злагодженим механізмом».

Сергій Мельник копияСергій Мельник, вантажник, у компанії із 4 травня 2006 року:

«За 10 років моєї роботи тут у мене не було жодного поганого дня! Усе було ідеально. Я працював і вантажником, і комірником. Постійно відчуваєш піклування про себе з боку керівництва. А зараз рідко таке зустрінеш. Усе частіше на сучасних підприємствах йде «гра в одні ворота»: працівники повинні «відіграти» по повній і ніякої про них турботи, а керівники – лише переможні кубки отримують. Тут все навпаки». 

Геннадій Івко, старший експедитор, працює із 16 червня 2004 року:

Геннадій Івко копия«Я прийшов у компанію експедитором (працював 8 років). Пам’ятаю ще попередню базу, невеличкі склади, усього 4 автомобілі у компанії… Потім переїхали сюди. Із роками виросли і ми, і компанія. Мушу визнати, що багато залежить від керівника підприємства. Олег Анатолійович ставиться до кожного з великою повагою і дбає про теплу, дружну атмосферу в колективі».

Євген Коваленко, начальник торгового відділу, у компанії із 28 січня у 2008 року:

«Спочатку у нашій «великій сім’ї» я 4 роки працював вантажником, потім став торговим представником у відділі води і напоїв.

Найбільше, що мені подобається у компанії, – це можливість кар’єрного росту. Сьогодні я вже начальник торгового відділу. І повністю задоволений своєю роботою. Можу з упевненістю сказати, що знайшов своє місце у житті».

Наостанок Олег Боцула поділився з нами планами на найближче майбутнє. Звісно, для нього як для керівника підприємства найголовніше – це закінчити успішно календарний рік. А також, не дивлячись на усі негаразди, які сьогодні відбуваються в країні, головною метою перед собою він ставить збереження тієї команди, яка сьогодні працює разом із ним.   

Колектив редакції тижневика приєднується до привітань на адресу ПВКП «АСК» – підприємства, яке ніколи не жило лише своїм життям і не залишалось осторонь міських проблем, завжди відгукувалось і надавало спонсорську допомогу і підтримку. Тож нехай воно процвітає, його працівники працюють ще продуктивніше і від цього отримують задоволення, а керівництво з легкістю втілює в життя всі свої задуми.

Оксана Кириченко, Олександр Товстий

LIVE OFFLINE
track image
Loading...