Кому заважає вуличне освітлення по вулиці Волгоградська?

світло
Поділитися новиною

світло15 червня 2016 року до виконкому Гадяцької міської ради надійшов лист від жителів вулиці Волгоградська із проханням відновити освітлення вулиці в нічний час.

У черговий раз 11.07.2016 року міським комунальним підприємством «Комунсервіс» під час планового обслуговування проведено відновлення пошкодженого обладнання та повторно включено в роботу вуличне освітлення.

Дані незручності були викликані коротким замиканням на опорі № 6Л-3 на перехресті вул. Волгоградська та провулку 1-й Польовий, біля житлового будинку по вул. Волгоградська, 44, викликане: самовільним відрізанням проводу від світильника вуличного освітлення; самовільним відключенням автоматичного вимикача в РУ-0,4кВ підстанції КТП-37; самовільним відрізанням проводу лінії живлення в РУ-0,4кВ КТП-37 30.04.2016 року; крадіжкою автоматичного вимикача вуличного освітлення, вирізанням проводу лінії живлення освітлення 6.05.2016 року підстанції КТП-37 та блокування доступу 10.05.2016 року до даної підстанції.

Дуже прикро, що люди у важкодоступних частинах міста роками чекають світла, а тут збудоване руйнується руками самих же людей, що не може бути не поміченим жителями вулиці. Сподіваємося на підтримку жителів та обраного ними депутата міської ради, які допоможуть провести роз’яснювальну роботу мешканцям «нічного життя».

23 серпня 2016 року під час планового технічного обслуговування виявлено стороннє втручання в управління вуличним освітленням вул. Волгоградська. Мережу живлення в черговий раз знеструмлено.

Робота схеми знову відновлена. Та чи надовго?! Адже комусь освітлення заважає «робити свої справи у нічний час».

В. Нестеренко, міський голова

LIVE OFFLINE
track image
Loading...