Перевірка сільських рад та невиплата заробітної плати

апаратна
Поділитися новиною

апаратнаПро це та інше говорили на апаратній нараді у вівторок 16 серпня.

Служба за контрактом

У листопаді запланований призов на строкову службу – 579 юнаків по району. Орієнтовно планове завдання складає 23 чоловіки. Більшість призовників у різні способи ухиляються від служби. Головам с \р були вручені списки тих, хто підлягає призову на строкову військову службу на їх території.

Робота ЦНАПу

Адміністративні послуги по оформленню закордонних паспортів наразі здійснювати неможливо, у зв’язку з відсутністю відповідного обладнання, але паспорт для виїзду за кордон можна оформити в будь якому підрозділі незалежно від місця проживання особи.

Перевірка сільських рад

За перше півріччя по доходах, що надходили до Ціпківської сільради невиконаний план по податку на землю. При плані 113, 3 тис. грн. фактично надійшло 112 тис. грн. по всіх інших видах податків план виконаний. Також юридичним відділом було проведено перевірку виконкому сільської ради. Загальна площа земель становить 3 тис. 194 га, земель запасу – 353 га.

У Харківецькій сільраді план виконаний по всіх сферах податків. На даній території працює два соціальних працівники, які обслуговують тринадцять осіб. Недоліків, як таких не виявлено. Існує проблема із земельною ділянкою, яка розташована під водним об’єктом, сільській раді рекомендовано передати її в оренду.

Не платять кошти

Начальник соціального захисту населення доповів, що сільські голови не виплачують заробітну плату працівникам, яких взяли на роботу для оформлення субсидій. З цього приводу виникла суперечка, але дану проблему сільські голови пообіцяли вирішити.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...