Затримали серійного злодюжку

04 ЗАТРИМАЛИ ЗЛОЧИНЦЯ
Поділитися новиною

04 ЗАТРИМАЛИ ЗЛОЧИНЦЯСпівробітники кримінальної поліції Гадяччини затримали 24-річного мешканця одного із сіл району, який зізнався у скоєнні низки майнових злочинів.

Правоохоронцями було встановлено, що на початку травня поточного року, молодик, йдучи по вулиці Комсомольській в місті Гадяч, підійшов до автомобіля марки «Ford Тransit», проник до салону автомобіля, звідки з панелі викрав мобільний телефон, автомобільний відео-реєстратор, ліхтарик та МР-3 плеєр. А на наступну ніч зловмисник, аналогічним шляхом, з автомобіля марки «Fiаt» викрав електроінструменти.

Та, як вияснили оперативники, на його рахунку не тільки крадіжки з автотранспорту. Поліцейські також встановили причетність чоловіка ще до чотирьох крадіжок з магазинів.

Негребував зловмисник і запчастинами, адже в одного з місцевих жителів, з гаражного приміщення, викрав два електродвигуни, а з приміщення приймальні народного депутата, що розташована в місті Гадячі, шляхом розбиття склопакету металопластикового вікна, він викрав три мобільні телефони, які належать одному з працівників.

На даний час правоохоронці встановили, що дана особа скоїла на території району більше п’ятнадцяти майнових злочинів. Проте правоохоронці надалі відпрацьовують інформацію про його причетність до ряду інших злочинів.

Чоловік пояснив, що викрадене збував знайомим, а виручені кошти використовував на власні потреби.

Слідчим Гадяцького ВП за усіма фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 2 та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. І уже по декількох з них зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...