«Вся затримка в оформленні документації»

06 вуличне
Поділитися новиною

06 вуличнеДо редакції тижневика неодноразово приходили та телефонували жителі міста з наріканням та критикою на неналежний стан вуличного освітлення. Бідкалися гадячани й про те,  чому воно вимикається о півночі, а деякі вулиці взагалі не освітляються. Відповіді на ці запитання дав Віктор Власенко  (нач. НВО «Промприлад»):

«Зараз вводяться в експлуатацію сім пунктів освітлення, які готуємо ще з весни, з них: вул. Набережна Грунь, вул. Тітова, вул. Будька, вул. Тімірязєва, вул. Полтавська. На 14-ти вулицях  ведеться ремонт освітлення. Робота займає не так і багато часу, вся затримка в оформленні документації. У ярку на Садовій планується встановити ще 2 ліхтарі, і світло там горітиме до 3.00 год. На даний час у місті світло вмикається о 21.30 год., а вимикається о 2.00 год. Потроху переходимо на електрозберігаючі прилади, але коштують вони недешево. Придбали тільки 4 штуки. В цьому місяці планується поставити та підключити світлофор на площі Миру. Також буде вирішуватись питання пішохідних переходів, а саме їх освітлення в нічний час. Багато чого залежить від вуличних депутатів – у більшості саме вони добиваються освітлення на своїй території. Приймаються звернення від містян у міську раду, контроль за якими ведеться в першу чергу».

 Оксана Руденко

1 коментар до “«Вся затримка в оформленні документації»

  1. Пожалуй самая актуальная тема – это освещиние светофорами площи Миру! А “запустить” в работу смонтированные более полугода назад системы электроосвещения улиц можно и не спешить. К тому же, есть уважительная причина: затримка в оформлении документации! Думаю, что многим гадячанам и нашим гостям было бы интересно узнать, что или кто скрывается за подобной формулировкой. Если кто то “ставит палки в колеса” – то кто конкретно. Если кто то не способен своевременно оформить “документацию”, то почему руководители “Комунсервиса” с ним заключили договор? И почему на проблемные вопросы уличного освещения Гадяча не отвечает сам “хозяин” города –руководитель КП “КомунСервис”?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...