Пожежа

пожежі
Поділитися новиною

пожежі11 липня о 12:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння у місті Гадячі.

Отримавши повідомлення, за вказаною адресою було направлено відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття рятувальників будівля  вже була охоплена вогнем.

О 12:45 пожежу було локалізовано, а о 13:10 ліквідовано. Пожежею знищено господарчу споруду. До гасіння залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Травмованих та загиблих внаслідок події немає. Причина займання з’ясовується.

13 липня о 10:53 до Служби порятунку «101» від місцевого мешканця  надійшло повідомлення про пожежу у приватному  житловому будинку села Сари Гадяцького району. На місце події було направлено відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття рятувальників  було встановлено, що горить веранда та покрівля. Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалася ланка газодимозахисної служби. Вогнеборцям вдалося об 11:21 локалізувати пожежу, а о 12:55 ліквідувати.

Вогнем знищено дерев’яну веранду та домашнє майно, пошкоджено покрівлю площею 8 кв.м. та облицювання стін площею 20 кв.м., газовий лічильник. Завдяки оперативним діям рятувальників врятовано від знищення вогнем житловий будинок. До гасіння залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Травмованих та загиблих немає. Причина пожежі встановлюється.

16 липня о 07:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Жовтнева м. Гадяча в господарчій будівлі виникла пожежа. Відразу до місця події було направлено відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу локалізували о 08:05, ліквідували о 08:30. До гасіння залучалося 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі на площі 32 м.кв. Врятовано поруч розташовану господарчу будівлю та житловий будинок. Травмованих та загиблих немає. Причина пожежі встановлюється.

Долучились до пожежогасіння у Гадячі і полтавські патрульні – 17 липня близько 21 години по вул.. Набережній Псла загорівся скутер. Патрульні, які цього дня були у місті, оперативно його загасили. Як стало відомо згодом, транспорт загорівся «на ходу». Водій залишився неушкодженим (за інформацією патрульної поліції.)

ГУ ДСНС України у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...