Гуляй, та міру знай

Поділитися новиною

1 липня на сторінках соцмереж голова РДА оприлюднив  відповідь на скаргу гадячанина Валерія Лукаша:

«Беручи до уваги скаргу громадянина В. Лукаша на роботу адміністраторів центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації, мною були вжиті відповідні заходи, а саме: працівника, який не надав інформацію та не прийняв документи до обробітку даних, відсторонено від ведення справ відповідної категорії; усі працівники ЦНАПу надали відповідні пояснювальні записки; даний факт винесений на розгляд дисциплінарної комісії райдержадміністрації.

 

Дякуємо громадянам за повідомлення про подібні випадки. Об’єктивний та всебічний розгляд вищезазначеної скарги гарантую».

Цікаво було б дізнатись висновок дисциплінарної комісії і що ж пишуть у таких випадках у пояснювальних записках горе-працівники? Та й чи внесений у табель обліку робочого часу, як повноцінно відпрацьований, день 23 червня, коли держслужбовці відзначали професійне свято?

Із усіма цими питаннями ми звернулись до голови РДА:

«Спеціаліста, який займався видачею паспортів, відсторонили від цього виду діяльності. Їй винесено догану і переведено на «земельні» питання. Мною особисто направлене подання на розгляд дисциплінарної комісії РДА, але, напевно, воно розглядатись не буде (детальніше дізнавайтесь у членів дисциплінарної комісії). Громадянин Лукаш отримав послуги того ж дня. Тому предмету для винесення питання на розгляд комісії немає».

Чесно кажучи, жодної згадки про існування дисциплінарної комісії на сайті РДА ми не знайшли. Та й як саме виправдовувались працівники ЦНАПу, чиновник не розповів. Лише обмовився про те, спеціаліст отримала догану лише тому, що на неї скаржились вже не вперше. Та ще й, мабуть, «потрапила під гарячу руку» після недавньої гучної чиновницької гулянки. Отакий вам «об’єктивний і всебічний» розгляд справи.     

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...