Чоловік обікрав свого товариша

Чоловік обікрав свого товариша

Чоловік обікрав свого товариша

Поділитися новиною

Чоловік обікрав свого товариша24.06 до Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа вчинила крадіжку з його будинку: викрали електродриль, колонки до музичного центру, а також гроші в сумі 250 гривень.

У ході проведення ряду пошукових заходів працівниками відділу кримінальної поліції затримано особу, яка вчинила даний злочин.

Крадієм виявився 20-річний односелець потерпілого, який до того ж ще був його товаришем.

У ході подальшої перевірки оперативниками встановлено, що напередодні даної події молодики побували в гостях у ще одного свого приятеля, де допомагали останньому поратись на грядці, а за це господиня пригостила їх вечерею, під час якої не обійшлося і без вживання оковитої.

Після вечері двоє товаришів повернулися до господарства потерпілого і продовжили свій банкет ще й там, а потім, попрощавшись, заявник випровадив товариша і ліг спати. Та останній на півдорозі додому вирішив повернутися і, не потрапивши до будинку через двері, які були замкнені, вибив скло у вікні і проник до приміщення. Побачивши, що господар міцно спить, молодик знайшов сумку, в яку поклав електродриль, колонки від музичного центру, а потім, прошмигнувши по будинку, знайшов ще 250 гривень, які також прихопив з собою. Опинившись на вулиці, чоловік сховав викрадене неподалік будинку потерпілого, де їх і знайшли правоохоронці.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка». Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За інформацією Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...