«Служба є служба…»

«Служба є служба…»

«Служба є служба…»

Поділитися новиною

«Служба є служба…»Цьогорічний День держслужбовця, імовірно, запам’ятається надовго. Адже скільки скарг на роботу державних установ, як цього дня, ми ще не отримували. Телефон розривався від дзвінків розлючених гадячан та жителів району. Та й від відвідувачів редакції відгуки були не надто схвальні. Загалом, замість того, щоб сумлінно відпрацювати офіційний РОБОЧИЙ день, деякі держустанови вирішили влаштувати собі свято.

Зі своєю історією до нас звернувся гадячанин Валерій Лукаш:

«Я звернувся у ЦНАП, бо треба було поміняти паспорт. Працівники 105 кабінету сказали зібрати деякі документи. Повернувся із усіма потрібними паперами, дочекався своєї черги, а вони в 10:45 просто перед носом зачиняють двері і кажуть: «Всьо, сьогодні більше не приймаєм. Приходьте завтра!».

От комедія! Кажуть мені, що у них свято і усіх будуть вітать у «Дружбі». Так мало того, ще й після обіду, сказали, не прийдуть.

Я пішов у 102 кабінет, знову дочекався черги, захожу, а вони заявляють, що вже також не приймають документи, бо ще потрібно оформити ті, що вже мають. Знову мене завернули, але сказали, що після обіду таки працюватимуть.

Уже по обіді на дверях обох кабінетів висіло оголошення «Працюємо до 15:00». І це у єдиний день, коли приймають документи! Якби хоч робота була зроблена, то зрозуміло, можна святкувать! А тут повен коридор відвідувачів, а вони збираються і йдуть! Як це так,  це ж державний заклад із затвердженим розпорядком дня. Його й потрібно дотримуватись!

Раніше також були свята, але щоб людина прийшла, а її просто «футболили», я ще не бачив. Я все розумію, але служба є служба. У «хазяїна» дуже не посвяткуєш…

Оксана Кириченко   

Того ж дня до редакції зателефонувала жінка:

«В День учителя школы работают! В День медика больницы работают! В День фармацевта аптеки работают! Только День госслужащего у нас отмечают с почестями! Ни одно госучреждение не работает! Беспредел! Куда смотрят власти?»

І ми із нею повністю згодні. До речі, у День журналіста редакція тижневика працювала повноцінний робочий день і дозволила собі невеличке святкування лише після 17-ої години. А деякі держустанови чомусь не сприймають за правило працювати у робочі дні. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...