Кращі серед кращих

Кращі серед кращих

Кращі серед кращих

Поділитися новиною

Кращі серед кращихУже традиційно зразковий ансамбль танцю «Модерн» студії естетичного виховання Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського закінчує навчальний рік, беручи участь у конкурсних фестивалях.

З  12 по 17 червня в Одесі   відбувся Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс «Самоцвіти. Літо. Море». Цього разу учасники молодшої (6-9 р.) і середньої (10-12 р.) груп ансамблю спробували свої сили у номінації «Естрадний танець».

За оцінками журі, серед сорока  хореографічних колективів із різних куточків України  «Модерн»  відібрали у трійку найкращих колективів. Нашими головними конкурентами був колектив із  Харкова, якому «Модерн» поступився лише декількома балами у техніці виконання. Зайнявши призові місця на Всеукраїнському фестивалі, учасники ансамблю в черговий раз довели свою якісну хореографічну підготовку. Отримавши відзнаку за кращу балетмейстерську постановку, як керівник колективу я відкрила для себе новий потенціал можливостей і перспектив у подальшій творчій діяльності. Мені дуже подобається робити дітей щасливими, розкривати і розвивати їх природні можливості, прославляти рідне місто, переконуючи  всіх у тому, що гадячани є найкращими. Але все це потребує чималих коштів.

Уже двадцять років як існує ансамбль танцю «Модерн». Як його засновник і керівник мрію про мецената чи спонсора для колективу. Чи є такі? Відгукніться! Хочу висловити слова щирої вдячності директору училища культури за підтримку та наданий транспорт; батькам – за розуміння і допомогу в організації цікавого дозвілля дітям; водіям В.Панасенку та О.Долі – за приємну і комфортну поїздку.               

Н. Берус, керівник ансамблю 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...