Авто перевіряє ваговий контроль

Авто перевіряє ваговий контроль

Авто перевіряє ваговий контроль

Поділитися новиною

Авто перевіряє ваговий контроль   Міст, що обвалився на Лохвиччині, змусив чиновників похвилюватись за безпеку. Тому через певний час неподалік цього ж мосту з’явився пост дорожнього контролю.

Поруч із ними встановлений пересувний ваговий контроль від «Укртрансбезпеки», який перевіряє транспорт згідно постанови Кабміну «Про заходи щодо попередження руйнування асфальтного покриття».

Подібних комплексів у Полтавській області лише кілька, їх встановлюють у тих місцях, де найбільший потік вантажних авто. 

Також до місячника перевірок на автошляхах країни проводяться перевірки усього пасажирського транспорту, що також входить у посадові обов’язки трансінспекції.

Будьте обережні і дотримуйтесь правил!

«БМ»

2 коментарі до “Авто перевіряє ваговий контроль

  1. Тилькы працюйте на совисть,а не косить бабло!!!

  2. [quote name=”Шершень”]яка млять безбека? если мост построен при СССР ( при всех ГОСТАх) и выдерживает до сих пор!!! Какая местная администрация 😆 А твари из парашенковского и майдановского стада говорят про декомунизацию А сами кусок асфальта на Черемушках положить не могут :lol:[/quote]
    [quote name=”Шершень”]яка млять безбека? если мост построен при СССР ( при всех ГОСТАх) и выдерживает до сих пор!!! Какая местная администрация 😆 А твари из парашенковского и майдановского стада говорят про декомунизацию А сами кусок асфальта на Черемушках положить не могут :lol:[/quote]
    Ти часом не ватний пророк?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...