Продавали наркотичні препарати

Продавали наркотичні препарати

Продавали наркотичні препарати

Поділитися новиною

Продавали наркотичні препаратиСьомого червня кореспондента тижневика запросили на обшук в одну із аптек міста. Як виявилось, фармацевти продавали заборонені законодавством препарати без рецепту.

На чолі зі старшим оперуповноваженим оперативно-курсового відділу шостого територіального управління департаменту протидії наркозлочинності був проведений обшук аптеки, під час якого були вилучені коденовмісні препарати, документація, яка підтверджує факт їх надходження в аптеку, системний блок, касовий апарат та чеки.

Цього ж дня була проведена контрольна закупівля, під час якої «покупцю» були продані заборонені препарати без рецепту і більше норми. В аптеці не було виявлено журналу обліку коденовмісних препаратів та журналу обліку рецептів. Виявлені препарати будуть направлені на судово-медичну експертизу, де буде встановлена загальна кількість вмісту в них кодеїну, проведено комп’ютерне дослідження системного блоку, яке покаже, які саме препарати надходили до аптеки. Санкція за право порушення передбачає штраф із позбавленням права на займання фармацевтом посади протягом трьох років.

Оксана Руденко

1 коментар до “Продавали наркотичні препарати

  1. А чому не називаєте конкретно аптеку? Цікаво було б дізнатися про офіціальних “наркоторговців”.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...