Олександр Березянський: турбота про дитяче харчування — пріоритет для нашої команди

Олександр Березянський: турбота про дитяче харчування — пріоритет для нашої команди

Олександр Березянський: турбота про дитяче харчування — пріоритет для нашої команди

Поділитися новиною

Олександр Березянський: турбота про дитяче харчування — пріоритет для нашої командиУчні гадяцької школи №3, за підтримки опозиційного блоку, отримали кошти на харчування дітей у літньому таборі.

Зі слів вчителя школи Світлани Данченко, підтримати дітей охоче погодився тільки Олександр Березянський. Крім того, зважаючи на майбутні вибори, Данченко закликала Березянського взяти в них участь:

– Ми звертались до різних партій, мова ж йде про дітей, та відгукнувся лише Олександр.

Наш колектив, діти та їхні батьки дуже вдячні йому за підтримку. Відразу помітно, що людина він щира, дітей любить. Вважаю, що така людина, для реалізації більш потужних проектів, має отримати додаткові важелі. Наприклад такі, які мають народні депутати. Зважаючи на це, ми запропонували Олександру піти на вибори і стати нашим представником у Верховній Раді.

Березянського підтримав і його колега по партії, депутат облради Олег Сазонов, підкресливши, що тепер школярі знаходяться в надійних руках, що турбота про те, щоб всі діти були ситими – головне завдання для нього і для тих однодумців, хто думає про завтрашній день Полтавщини.

Олександр Березянський вважає, що на досягнутому не слід зупинятися. На його думку, підростаюче покоління повинно бути оточено увагою з боку дорослих:

– Ми, дорослі намагаємось зробити все, щоб життя дітей було в атмосфері турботи та любові, щоб кожна дитина могла розкрити свої таланти та втілити мрії. У свою чергу, ми дорослі, бажаємо, щоб наші діти добре вчилися, були справедливими, сміливими, сильними, щоб поважали старших і безупинно робили добрі справи. Та найголовніше: любили та оберігали нашу чудову Україну.

Районна організація політичної партії «Опозиційний блок», Полтавської області

{gallery}2016/23/1{/gallery}

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...