Пасажира довелося вирізати з авто…

пасажира довелося вирізати з авто

пасажира довелося вирізати з авто

Поділитися новиною

пасажира довелося вирізати з автоДТП
Уранці 24 травня в районі Малого круга сталася транспортна пригода. Автомобіль на швидкості врізався в опору. Свідки події кажуть, що пасажира довелося вирізати з авто рятувальникам. Він та водій доставлені у Гадяцьку ЦРЛ.

«БМ»

4 коментарі до “Пасажира довелося вирізати з авто…

  1. Водителя ищет милиция, в больнице на лечении 3 пасажира (один в реанимации, двое в травматологии). Опять факты перекручивают, чтобы выгородить безответственного водителя и сомнительного друга, который бросил друзей в машине и убежал. Правда же, очень сложно в нашем небольшом городе, где все друг друга знают, найти человека. просто отчим в очередной раз прикрывает неродивого пасынка

  2. Пасажир в комі,знаходиться в Полтаві,водія в лікарню ніхто не забирав,бо втік з міста пригоди за порадою родичів.І не вірьте пліткам,що розпускають родичі водія,щоб зам’яти цю справу і зробит винними постраждалих хлопців.А водій і зараз без докорів сумління ходить на роботу,веселиться на випускному і радється життю ніби нічого і не трапилося

  3. Водій також не зовсім винен. Як би не скутерист все б було добре. А так він не винен що так звернув. Втік він від шоку, і зараз він працює і хотидь бо його знайшли і він по підпискі не виїзду. А це все плідки. Якщо не знаєте всьо що відбувається нічого дурниці говорити. Ці плітки так і ідуть що не знавши говорити та ще й свого добавите так кожен. Слідкуйте за собою!

  4. Річард!Звертаюся до Вас,як мати постраждалого пасажира.Про які плітки Ви говорите?Не дай Бог Вам бачити свою дитину в ттакому стані,що я бачу свого сина!І Ви були свідком скутера? Не брешіть! Є свідки!Ви підтримуєте потенційного вбивцю!Суд розставе ввсі крапки над і.Мій син не рерша жертва цього нелюда.А хай він вас покатає(реанімація знаєте скільки коштує)!?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...