Спартакіада серед депутатів

Спартакіада серед депутатів

Спартакіада серед депутатів

Поділитися новиною

Спартакіада серед депутатів11 травня у Полтаві проводилися фінальні змагання спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області з міні-футболу, волейболу, шашок, настільного тенісу.

У змаганнях із шашок наші спортсмени посіли 9 місце. За команду виступали Євгенія Тацій, Іван Гурський.

У змаганнях з настільного тенісу – 5 місце. Команду представляли Тетяна Коваленко та Людмила Пилипенко.

Спартакіада серед депутатівУ змаганнях з волейболу наші спортсмени у складі депутатів та голів с/р, вигравши у команди Чутівського району 2:1, поступились команді Решетилівки 2:0 і зайняли 6 місце. За команду виступали: Володимир Нікітенко, Володимир Андрусенко, Іван Гурський, Олексій Коркішко, Петро Жепко, Анатолій Павленко, Володимир Омельченко.

Спартакіада серед депутатівУ змаганнях з міні-футболу взяли участь 12 команд, які були розподілені на 4 підгрупи по 3 команди у кожній. Переможці підгруп визначали переможця та призерів змагань. У підгрупі наші спортсмени перемогли команди Пирятинського 6:0 та Полтавського районів 2:0 і вийшли до півфіналу, де зустрілися із спортсменами Котелевського району. Основний час закінчився з рахунком 1:1, у серії післяматчевих 6-метрових ударів ми перемогли 3:2. У фінальній зустрічі наша команда перемогла команду Машівського району 5:1. Команда була нагороджена кубком та грамотою, кожен гравець нагороджений грамотою та медаллю. Честь команди Гадяцької районної ради захищали: Олексій Уманцев, Віктор Романенко, Іван Кудінов, Дмитро Каднай, Дмитро Погрібний, Віталій Луценко, Ігор Близнюк, Василь Лавріненко.

РО ВФСТ «Колос»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...