Набір громадян на військову службу за контрактом

набір громадян України на військову службу за контрактом

набір громадян України на військову службу за контрактом

Поділитися новиною

набір громадян України на військову службу за контрактомОголошення про набір громадян України на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України

Гадяцький районний військовий комісаріат проводить набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом до навчальних центрів військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.

Військовослужбовцям Збройних Сил України держава гарантує: стабільне грошове забезпечення, одноразову матеріальну допомогу впродовж року, виплату грошового забезпечення на оздоровлення, щорічну відпустку (від 30 діб), професійне зростання, безкоштовне медичне обслуговування в закладах МО України та інше.

Із 1 січня 2016 року суттєво збільшено грошове забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України: військовослужбовець за контрактом отримує від 7 тис. грн і більше (стрілець – 7003 грн, старший стрілець – 7499 грн, командир відділення – 8034 грн); командир взводу – від 9 тис. грн; командир роти – від 10 тис. грн; командир батальйону – від 12 тис. грн; командир бригади – від 14 тис. грн.

За довідками звертатись за адресою: м. Гадяч вул. Гагаріна, 4, тел. 2-25-00. 


Оголошується набір на 2016-2017 навчальний рік до вищих військових навчальних закладів.

Вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів України приймають на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра осіб із числа цивільної молоді, військовослужбовців строкової військової служби, військовослужбовців військової служби за контрактом та здійснюють підготовку фахівців для проходження військової служби за контрактом на посадах осіб офіцерського складу у Збройних Силах України.

Випускники ВВНЗ та ВНП ВНЗ отримують вищу військово-спеціальну освіту, диплом державного зразка про повну (або базову) вищу освіту та відповідну кваліфікацію.

Навчання у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів України надає можливість: здобути вищу освіту за рахунок видатків державного бюджету; одержати гарантоване працевлаштування; продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр».

У процесі навчання курсанти одержують грошове забезпечення та безкоштовно забезпечуються гуртожитком; триразовим харчуванням; обмундируванням та речовим майном.

Перелік ВВНЗ та ВКСС додаткову інформацію з даного питання можна отримати в Гадяцькому РВК за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4.

М. Овчаренко, військовий комісар Гадяцького РВК, підполковник

LIVE OFFLINE
track image
Loading...