Зональні змагання з міні-футболу та волейболу

зональні змагання з міні-футболу та волейболу

зональні змагання з міні-футболу та волейболу

Поділитися новиною

зональні змагання з міні-футболу та волейболу 27 квітня у Миргороді пройшли зональні змагання з міні-футболу та волейболу спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області.

У спартакіаді брали участь команди Миргородської, Гадяцької, Зіньківської, Лохвицької, Шишацької районних рад, Гадяцької міської ради.

У змаганнях з волейболу змагалися команди Миргородської, Гадяцької, Зіньківської,

Шишацької районних рад. Наші спортсмени (депутати та сільські голови) зайняла 1 місце та вийшла до фіналу. За команду виступали : Володимир Андрусенко, Іван Гурський, Олексій Коркішко, Віталій Луценко? Петро Жепко, Вячеслав Титаренко, Анатолій Павленко.

У змаганнях з міні-футболу брало участь 6 команд, які були розподілені на 2 підгрупи. E підгрупі «А» виступали команди Гадяцької міської ради, Зіньківської та Шишацької районних рад. У підгрупі «Б» – Гадяцька, Миргородська, Лохвицька районні ради. Ігри проводилися по колу по 12 хвилин тайм. Поступившись команді господарів 0:1 та перемігши спортсменів Лохвиці 8:4, команда Гадяцької райради вийшла до фіналу, який відбудеться 11 травня у Полтаві. Честь команди Гадяцької районної ради захищали: Олексій Уманцев, Василь Андрушечко, Віктор Романенко, Іван Кудінов, Дмитро Каднай, Дмитро Погрібний.

РО ВФСТ  «Колос»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...