«Нарешті поїду на операцію»

Поділитися новиною

Днями до редакції тижневика завітав Георгій Богдан. Чоловік, про якого ми писали, уже більше року збирає кошти на операцію, стоячи біля магазину «АТБ» у Гадячі.

«Через вашу газету хочу подякувати всім людям, які допомогли мені. Коли лікарі одноголосно сказали оперувати, а коштів на це не було, іншого виходу, ніж стояти і збирати гроші на вулиці, не бачив.

Ось нарешті потрібна сума зібрана, у травні буду їхати на операцію, – зі сльозами на очах говорить чоловік. – Ваші люди мені справді дуже допомогли, передайте всім велике спасибі і низький уклін».

Незважаючи на недовіру людей до Георгія (навіть в останній час були  такі, що постійно телефонували до поліції нарікаючи, ніби, прикриваючись хворобами, чоловік збирає гроші на інші потреби), йому все ж таки вдалося досягти своєї мети.

«БМ»

Уже 16 років Георгій Богдан проживає в Охтирці, родом із Молдови. У часи збройного конфлікту в Придністровї, він отримав тяжке поранення і контузію. Сам виховує сина. Георгій зізнався, що у Гадячі збирає гроші тому, що тут його знає менше людей, ніж в Охтирці (там чоловік соромиться стояти, щоб не насміхалися із сина). 

2 коментарі до “«Нарешті поїду на операцію»

  1. По-перше, зверніть увагу на одну із статей основного закону (Стаття 49.Охорона здоров’я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-
    економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм.Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров’я медична допомога надається безоплатно). По-друге, навіть якщо вам потрібне лікування яке не можливе в Україні, держава повинна сплатити за нього (зверніться до МОЗу). Вибачте, навіть якщо Вам дійсно необхідне лікування, що це за така ОПЕРАЦІЯ на яку потрібно збирати грощі більше року, і це тільки в Гадячі? І що це за така хвороба яка стільки чекає? А? А якщо відверто, без усієї вище перерахованої маячні, підійдіть до профільного хірурга зі своєю проблемою і я вас запевняю, проблема вирішиться дуже швидко (точно менш ніж за рік 🙂 ).Всім здоров’я!

  2. ДОК, згадайте про Конституцію з безкоштовною медициною. Посміємося разом, а тоді пустимо сльозу радості від вашої обізнаності.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...