Матюшенко VS Мотрич: фінал

Матюшенко VS Мотрич: фінал

Матюшенко VS Мотрич: фінал

Поділитися новиною

Матюшенко VS Мотрич: фінал14 квітня відбулося продовження судового засідання «Про захист честі і гідності та ділової репутації» за позовом Олексія Матюшенка (голова РДА) до Дмитра Мотрича (депутат районної ради), третя особа по справі – Сергій Нікітенко (голова Біленченківської сільської ради).

У зал суду з’явилися позивач із адвокатом, відповідач, третя особа по справі та публічна особа Валерій Мотрич (за сумісництвом син відповідача). На початку засідання переглянули відеодокази, які надав позивач (із засідання постійної комісії районної ради від 24 лютого ц.р.).

Позивач (О.М.) залишався при своїй думці і вважав, що висловлювання Дмитра Мотрича на засіданні комісії порушило його особисті немайнові права, зганьбило честь та гідність, а також завдало шкоди діловій репутації.

Відповідач (Д.М.) наполягав на своєму, що честь і гідність Олексія Матюшенка не зачіпав, а звертався, як депутат райради до посадової особи.

Сергій Нікітенко говорив, що, на його думку, на засіданні просто були дебати.

На винесення рішення суду Олексій Матюшенко не з’явився, був лише його адвокат.

Рішення: Іменем України від 14 квітня, розглянувши у відкритому залі суду справу «Про захист честі і гідності та ділової репутації» суд вирішив у задоволенні позову Олексія Матюшенка до Дмитра Мотрича та третьої особи по справі – Сергія Нікітенка – відмовити.  

«БМ»

1 коментар до “Матюшенко VS Мотрич: фінал

  1. Та всі трое – тавро ніде ставити.Брехуни й ворюги. Нечисть совковська по якій інквізицію вже пора ввести давно

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...