Розважитись чи травмуватись?

Розважитись чи травмуватись?

Розважитись чи травмуватись?

Поділитися новиною

Розважитись чи травмуватись?Мабуть, кожна матуся хоча б раз на тиждень разом із своїм чадом відвідує дитячий майданчик. А все тому, що це чи не єдине місце у Гадячі, де дитина може розважитись і, як не дивно, травмуватись. Відсутні східці на гірках, зламані сидіння та спинки на каруселях, будиночок без підлоги, який вже давно перетворили на туалет, болти та штирі, які стирчать просто із атракціонів – це ще не повний перелік того, через що ваше дитя може отримати травму.

Минулого року міською радою було виділено 100 тисяч гривень на оновлення дитячого майданчика. За ці кошти придбали улюблений усіма дітлахами атракціон. Але ж це не значить, що про старі потрібно забути зовсім. Раніше гойдалки хоч інколи підфарбовували. Тепер же однією фарбою не обійтися – потрібен капремонт.  

Місцеві активісти вже згодні були самі полагодити аварійні атракціони, так от відповідального не змогли знайти, щоб дозволу спитати (майданчик все ж таки у когось на балансі). Чоловіка, який «завідує» туалетом на майданчику, чесно кажучи, вловити важкувато. Останнім часом на нього також багато скарг через відсутність на робочому місці і постійно зачинений туалет.

Як виявилось, майданчик знаходиться у підпорядкуванні МКП «Комунсервіс», а отже і опікуватись ним повинні саме працівники цього підприємства. У чому причина повного ігнорування дитячої безпеки, ми поцікавились у директора Миколи Ємця.

А відповідь ми отримали дуже просту. Комунальники навіть не здогадувались про існування проблеми. Директор повідомив, що «раніше там було усе в порядку». Щоправда, пообіцяв направити на майданчик працівників для ремонту атракціонів.

Оксана Кириченко

Минулого року у Кременчуці дитина травмувалася, наштрикнувшись на металевий болт головою, який стирчав просто із спинки дитячої гойдалки. Тоді покарали керівництво та персонал дитячого садка (адже аварійна гойдалка була на території садка).

То що ж виходить, ми чекаємо, поки і у нас хтось травмується?   

LIVE OFFLINE
track image
Loading...