Гадяч – чистий: як комунальники зі сміттям борються

Поділитися новиною

Прийшла весна, а разом із нею і весняне прибирання. Кожен наводить лад біля своєї домівки, а чистотою усього міста у нас опікується місцеве комунальне підприємство «Комунсервіс». Ох і нелегка доля їм випала, адже працювати їм потрібно і день, і ніч. А роботи, як кажуть, непочатий край!

Виявляється, із 1 вересня Гадяч лишився без інспектора по благоустрою, раніше цю посаду займав Микола Ємець (нині він знову директор МКП «Комунсервіс»). Правда, у міській раді повідомляли, що із 1 квітня ця посада буде відновлена, але поки що цього не сталося (чекають найближчої сесії).

Незабаром Великодні свята. Рахувати смітники по місту немає сенсу – усі й так про них знають. Тому ми вирішили поцікавитись безпосередньо у комунальників, чим вони займаються нині, які питання на сьогодні у них на порядку денному, яку роботу вже виконали, що в перспективі?

Директор МКП «Комунсервіс»: 

«Сьогодні працівники «Комунсервісу» займаються чисткою бордюрів. Уже розпочали прибирання кладовищ. Потроху вивозять купи сміття із несанкціонованих сміттєзвалищ у місті. Ведеться підготовка до побілки бордюрів і посадки квітів на клумбах». 

Паралельно ми провели опитування у соцмережах. Запитували: як ви оцінюєте роботу місцевих комунальників?

Отримали ось такі результати

Як бачимо не все так погано, позитивні відгуки теж є. А невдоволені завжди  були і будуть. І взагалі, користуючись нагодою, хотілося б нагадати: 16 квітня відбудеться загальноміський суботник. Усі, кому не байдуже, приєднуйтесь і допомагайте зробити Гадяч чистішим. Адже комунальники самі не впораються…  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...