Живий ланцюг

Живий ланцюг

Живий ланцюг

Поділитися новиною

Живий ланцюгСьогодні привезли ще одного солдата
В безкрайнє небо відлетіла і його душа
Тепер він буде нас в блакиті захищати
Молити в Бога за усіх нас каяття…

Страшна новина розлетілася Гадяччиною – ми втратили 7-го військового АТО.

16 березня у Авдіївці, на Донеччині, снайпер бойовиків застрелив нашого земляка, бійця 16-го окремого мотопіхотного батальйону української армії, 36-річного Олега Перепелятника, родом із Тимофіївки.

У штабі АТО повідомляють, що куля снайпера влучила у військового, коли той намагався витягнути людину з-під завалів. Це сталося одразу після того, як було оголошено про режим повного припинення вогню. Військовослужбовець отримав травми, несумісні з життям. Вже наступного дня 17 березня тіло загиблого везли додому. Із прапорами, квітами, тримаючи свічки у руках, сотні гадячан вийшли на вулиці міста, щоб зустріти свого героя і провести у останню путь. Гіркими сльозами оплакували останню дорогу додому бійця і жителі сіл Хитці, Броварки, Книшівка, Плішивець. Щоб віддати шану захиснику у живий ланцюг прощання об’єднались також і жителі сусідніх районів. Поховали Олега Перепелятника 18 березня у рідній Тимофіївці. У покійного залишилися мама, вітчим і двоє братів. Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким загиблого. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Олег Перепелятник народився 1 грудня 1979 року в селі Халимонове Бахмацького району, Чернігівської області. Дитинство провів у селі Тимофіївка, Гадяцького району. Навчався у Плішивецькій, Книшівській школах. Із 1997 по 1999 рік проходив строкову військову службу у Володимир-Волинську. Після служби в армії навчався в ПТУ №10 м. Полтава та ПТУ №47 м. Гадяч, де здобув професію водія.

Із 2002 року працював трактористом у ТОВ «Мрія». Пізніше – помічником бурильника в бурових компаніях «БУКРОС» (2005 по 2011 рік), НВП «Технотерра» (2011-2013), СБК «Бізон» (з 2013 року). На початку березня 2015 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...