Поліцейські затримали крадія саджанців

Поліцейські затримали крадія саджанців

Поліцейські затримали крадія саджанців

Поділитися новиною

Поліцейські затримали крадія саджанцівПід час патрулювання вулиць в Гадяч працівниками наряду групи реагування поліції охорони був затриманий громадянин, який викрав саджанці яблунь з фруктового саду геріатричного будинку-інтернату.

На одній з вулиць міста правоохоронці помітили невідомого, який йшов з лопатою та ніс в руці кілька свіжовикопаних саджанців.

Запідозривши неладне, поліцейські охорони поцікавились у чоловіка, звідки той взяв саджанці. Перехожий спочатку намагався уникнути відповіді, але потім зізнався, що викопав саджанці у фруктовому саду місцевого будинку-інтернату. На місце події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції, а невідомого затримали. Невдовзі було встановлено особу затриманого. Ним виявився сорокарічний, раніше судимий місцевий житель.

За фактом крадіжки внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, по якому визначена правова кваліфікація за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, чи виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Яблуневі саджанці повернуті господарям будинку-інтернату, щоб вони і надалі могли радувати весняною зеленню самотніх людей похилого віку, що там проживають.

Управління поліції охорони в Полтавській області

1 коментар до “Поліцейські затримали крадія саджанців

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...