Підварчани переобрали вуличного голову

Підварчани переобрали вуличного голову

Підварчани переобрали вуличного голову

Поділитися новиною

Підварчани переобрали вуличного головуІз приходом весни жителі мікрорайонів міста помітно активізувались. Де не глянеш – скликають громадські зібрання, влаштовують прибирання, саджають дерева. От і підварчани також вирішили не пасти задніх – минулої суботи терміново скликали сходку, головним питанням якої було переобрання голови вуличного комітету.

Саме ця людина повинна допомагати вирішувати усі питання, які виникають у громади. Після довгих перемовин та спорів нового голову було обрано.

Присутні на зібранні депутати міської ради поінформували жителів мікрорайону про плани, що стосуються саме їх кутка. Зокрема, про відновлення вуличного освітлення – днями по усій вулиці Набережна Грунь з’явились нові ліхтарі, які, зі слів присутніх депутатів, будуть введені в експлуатацію до Великодня.

Вкотре підварчани висловили прохання довести до ладу тротуарну доріжку, яка веде від Підварка до центру міста. Клаптик доріжки було зроблено ще за минулої влади (півгори йдеш по тротуару, далі – по багнюці). Сказати чесно, конкретної відповіді жителі не почули. Почули лише обіцянку, мовляв колись роботу продовжать.

Також присутнім оголосили новину – із квітня у міській раді буде введено посаду «інспектора по благоустрою», який буде вести жорстку боротьбу із людьми, які забруднюють довкілля. Навіть штрафні санкції обіцяють застосовувати. Тому пропозиція зібрати суботник, які тільки покращиться погода, була підтримана усіма присутніми.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...