Неприємний «подарунок» на весілля

Поділитися новиною

Про те, що у Гадячі «свайбиться» на вищому рівні, знали, мабуть, усі – не було таких, які  б не пліткували про це. Навіть на масових заходах, де посадовець був присутній, обговорювали не саме зібрання, а перешіптувались про майбутнє весілля. І як не намагались молодята приховати подію, усе ж утаємничити її не вдалося.

Від минулої суботи безіменний пальчик гадяцького широкоплечого красеня-чиновника знову зайнятий. Урочиста реєстрація відбувалася не у місцевому ДРАЦСі, а застілля продовжили подалі від сотень настирних очей.

Уже наступного ранку у Гадячі почались незрозумілі, на перший погляд, речі: усі в’їзди і виїзди з міста були перекриті. Вантажівки без перевірок не випускали. Чи не на кожному кутку стояли поліцейські і спиняли усі авто без розбору.

Як виявилось, у той час, поки молодята святкували, злодії безжалісно обчистили будинок нареченого і його батьків.

Дуже дивно, але ніхто із сусідів нічого незвичного не помітив.

За офіційною інформацією, 13.03.2016 року  до Гадяцького ВП  надійшло повідомлення від жителя м. Гадяч про те, що в період часу з 12.00 12 березня до 00.40 13 березня з його будинку, шляхом віджиму пластикового вікна, викрадено ювелірні вироби. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУ. Також у цей день до Гадяцького ВП звернулася мешканка м. Гадяча з повідомленням про те, що 12.03 поточного року в період часу з 14.10 до 23.50 з її будинку, шляхом віджиму пластикового вікна, викрадено гроші  та вироби із золота.

Поки що злочинця не знайдено. Сподіваємось, найближчим часом поліція покаже свою майстерність і віддячить сповна крадіям.     

«БМ»

2 коментарі до “Неприємний «подарунок» на весілля

  1. Ще більший “подарунок” в газеті “мій рідний край полтавський”. Сьогодні в усі села понесли вкладку “гадяцький вісн.” де хочуть льоху відмить. Перегляньте відео в соцмережах де Кавуна пресує тіпа “слідчо-оперативна група” в складі огризька і явтуха. Огризок язик в д..у засунув, а явтух права кача.Цікаво яке вони мали право там бути,якщо не в добовому наряді, класний матеріал для атест.комісії.

  2. не обідніє на пару гайок. чи для кожно так дороги перекриють?????

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...