Кладу ми не шукаємо

Кладу ми не шукаємо

Кладу ми не шукаємо

Поділитися новиною

Кладу ми не шукаємоПроходячи повз центр зайнятості, можна побачити кучугури землі, виритої з-під приміщення. Що там «шукають» – ми запитали у начальника центру зайнятості Любові Різун. Ось відповідь: «Кладу ми не шукаємо. У нас почало руйнуватися приміщення, на другому поверсі на вікнах потріскалось скло. У зв’язку з цим іде зміцнення фундаменту.

Із Полтави приїжджала комісія (забудовники, архітектори), порадившись, вирішила, що пустоту, яка утворилася під будівлею, потрібно заливати бетоном, зробити моноліт. Робочі працюють без перерви та вихідних. Скільки часу займуть дані роботи – невідомо». Нині центр зайнятості працює в штатному режимі.

Оксана Руденко

1 коментар до “Кладу ми не шукаємо

  1. роізун вже давно повинна сидіти в тюрмі.незрозуміло. (хоч кому треба – той знає) . хто покріває цю аферистку? Вся верхівка вже сидить . а аферистка “на місцях” ще подає голос. “Центр зайнятості” по всій Україні- одна з найкорумпованіших областей діяльності структур в Україні. Верхівка вже сидить, чи дожидається суда, Різун – ще дає “коментарі”.” На гілл-арі клінт -я-ку”, тобто, – , до відповідальності, мерзотницю! Правий сектор це знає.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...