Волонтерство – покликання душі

Волонтерство - покликання душі

Волонтерство - покликання душі

Поділитися новиною

Волонтерство - покликання душіЄ такі люди, про яких знають завдяки добрим та корисним справам. І роблять вони ці справи від чистого серця і ніякої матеріальної вигоди із цього не отримують. Гадяч також має власних «героїв у тилу». Героїв не тому, що захищають Батьківщину зі зброєю в руках, а тому, що кожну хвилину свого вільного часу вони присвячують волонтерству.

Із початку антитерористичної операції на сході країни у Гадячі з’явився волонтерський рух. І більшість обов’язків і відповідальності, як не дивно, лягло на тендітні жіночі плечі.  Більшість у волонтерській команді складає слабша, як прийнято вважати, половина людства. Бо жінка, як ніхто інший, зможе і морально підтримати, і смаколиків передати, і гуманітарну допомогу зібрати. Та й відомо усім, що жінки значно витриваліші.

Тому хотілося б, щоб кожен знав у обличчя наших жінок-волонтерів: Л. Донос, Г. Шестопал, С. Павлюченко, О. Будник, Н. Смірнова, І. Орлова, Н. Ярова, Л. Пономарьова, В. Фай, С. Іщенко, В. Сиваш, Н. Дорогань, З. Кравець. Саме вони щодня роблять свій внесок заради мирного життя на рідній землі.

1 коментар до “Волонтерство – покликання душі

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...