Думка народу – Влада «показує зуби»?

Думка народу - Влада «показує зуби»?

Думка народу - Влада «показує зуби»?

Поділитися новиною

Думка народу - Влада «показує зуби»?4 лютого десь приблизно в половині десятого ранку я знаходилась у місті, проходячи біля колишнього магазину «Україна», почула вигуки  біля будівлі райдержадміністрації: «банду геть», «люстрація». Я підійшла ближче до РДА і побачила таку картину: невелика кількість людей, близько шести чоловік, у масках блокували двері райдержадміністрації шинами і голосно вигукували гасла, про які я сказала вище.

Невдовзі під’їхали поліцейські машини, там же стояла пожежна машина, на дорозі стояли поліцейські зі щитами і автоматами і хлопців, які вигукували гасла, почали запихати в поліцейські машини. Після цього машини із затриманими поїхали у невідомому напрямку, а з людей, які почали підходити до райдержадміністрації, хтось сказав, що тих хлопців повезли на Лохвицю.

Після цього працівники поліції розблокували вхід в адміністрацію і погрузили шини в машину. Потім із приміщення РДА вийшла «банда» – голова РДА  Матюшенко О.В. і  голова районної ради Нікітенко В.П. із посмішками на обличчях. Я підійшла до них і спитала: «За що забрали хлопців»? На що Матюшенко відповів із посмішкою: «Спитайте у них», – і, повернувшись з усміхненими обличчями, знову пішли в приміщення  адміністрації.

Десь годин через дві мені моя  знайома у розмові про ці дії в районному масштабі повідомила, що це нібито була репетиція дій поліції на випадок заворушень, причому населення про ці «навчання» ніхто не повідомляв.

Виникає питання: це що, на сьогоднішній день головні завдання поліції, і їм немає більше чим зайнятись? Цікаво знати і спитати у районної влади – у кого і звідки «ростуть ноги» такої команди? Це що, залякування людей, щоб не «розбухали» проти влади, і хто ж тоді виступав в ролі «бунтівного» народу?

Цікаво було б знати, чи прорахувала «банда» такий сценарій, що якби до так званого «бунту» підключились реальні громадяни міста і почали штурмувати завжди нелюбиму владу? Які б тоді були дії влади?                 

Світлана Гейко, м. Гадяч,

5 лютого  2016 року 

3 коментарі до “Думка народу – Влада «показує зуби»?

  1. Мабуть, немає в місті більш важливішого обєкту ніж РДА та райрада? Вірно пише автор статті, що якби реальні громадяни долучилися до цього дійства то навряд чи хтось посмів би штурмувати їх. В мене за спиною 2004 та 2014 рік. І я знаю поведінку і думки багатьох працівників МВС. Так що в добру путь!!!

  2. бояться напевно за себе ( як прийшли так і підуть) 😆 все вертається

  3. та які там зуби вона показала,показала що підгузники вже закуплені ,можливо вже й одягнули,на всяк випадок .

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...