Клуб «ПАНЯНКА+»

Клуб «ПАНЯНКА+»

Клуб «ПАНЯНКА+»

Поділитися новиною

Клуб «ПАНЯНКА+»Кожному знайомі теплі та щемливі почуття, коли потрапляєш у коло добрих, сердечних і гостинних людей. Ці люди – члени клубу «ПАНЯНКА+», що діє при бібліотеці ім. Лесі Українки вже три роки (керівник клубу Г. Виноградова). За цей час клуб зростав, міцнів і врешті-решт утворилася справжня родина «панянок», різних за віком, уподобаннями, але об’єднаних одним захопленням – любов’ю до книги, до слова.

Члени клубу активно і змістовно проводять своє дозвілля: зустрічаються з цікавими людьми, відвідують музеї, виставки, опановують основи комп’ютерної грамотності. На ювілейне засідання запросили місцевого поета О. Недовіса. Члени клубу Л. Гусак та В. Єфімова презентували свої нові поетичні твори. На виставці-інсталяції демонструвалися вироби «панянок»: витинанки Н. Ілляшенко, вишивки та вироби із бісеру А. Галушки, ляльки-мотанки Л. Гусак, вишиті серветки Л. Донос. Скільки любові, праці, терпіння, фантазії! «Панянки» – люди творчі, не ледачі, руки мають золоті.

За вікном негода, а в бібліотеці – тепло. Тепло від щирих посмішок, гарного настрою, задушевних слів, веселих пісень. «Панянка+» – не просто клуб, це територія добра, творчості, приємного спілкування.

Р. Пляшкевич та Н. Єщенко, члени клубу 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...