Зросла кількість пожеж!

Морозна пора – крок до пожежі!

Морозна пора – крок до пожежі!

Поділитися новиною

Зросла кількість пожеж!Гадяцький районний сектор ГУДСНС України у Полтавській області вкрай стурбований обстановкою з пожежами, що склалася на даний момент в Гадяцькому районі.

З початку року на території  Гадяцького району виникло 6 пожеж, проти 4 за аналогічний період 2015 року (+ 150%), вогнем нанесено прямий матеріальний збиток на суму 247 000 грн., проти  105 000 грн. в 2015 році (+ 320 %).

Лише за минулий тиждень в Гадяцькому районі виникло 2 пожежі.

21.01.2016 року о 10 годині 37 хвилин черговому диспетчеру ДПРЧ-6 ДПРЗ-1 ГУ ДСНС України у Полтавській області від громадянки І. надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла 21.01.2016 року у одному із магазинів м. Гадяч.

Виїздом на місце події встановлено, що місцем виникнення пожежі являється двоповерховий магазин розмірами в плані 10х4 м. Внаслідок загорання пожежею знищено електрощитову та підвісну стелю на площі 8 м. кв. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

24.01.2016  року о 12 год. 00 хв. у господарстві громадянки Б. розташованому в  м. Гадяч по вул. Щорса, відбулося загоряння житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття, а також домашнє майно. Причина пожежі –неправильне влаштування та несправність опалювальної печі та димаря.

Основними причинами загибелі людей у зимову пору року є: необережне поводження з вогнем при палінні, порушення правил пожежної безпеки при користуванні електрообігрівальними приладами, експлуатації пічного (газового) опалення та коротке замкнення електромережі.

Шановні громадяни, будьте обережними та дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час влаштування та при експлуатації електрообігрівальними, опалювальними та газовими приладами. Пам’ятайте, суворе дотримання правил пожежної безпеки збереже ваше житло від пожеж.  У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером «101». 

Гадяцький РC ГУДСНС України у Полтавській області

Фото Олександра Товстого

LIVE OFFLINE
track image
Loading...