У гостях у поліції

У гостях у поліції

У гостях у поліції

Поділитися новиною

У гостях у поліціїСпівробітники відділу поліції провели екскурсію по підрозділу для учнів 7 класу Гадяцької гімназії ім. О. Пчілки. У наш час особлива увага приділяється правовому вихованню молоді, формуванню в неї поваги до закону та профілактиці правопорушень.

Спочатку учням розповіли про специфіку та умови роботи поліції, а розпочали екскурсію з чергової частини.

Адже саме туди надходять усі повідомлення про правопорушення та події, що трапляються у районі. Також показали школярам ізолятор тимчасового тримання затриманих осіб. Старший інспектор поліції Сергій Дубницький коротко розповів про роботу кожної служби відділу. Але найцікавішою була тема про умови й межі застосування спеціальних засобів. Гості мали можливість не тільки побачити їх на власні очі, а й потримати в руках. Звичайно, не обійшлося і без примірки бронежилетів, касок та інших спецзасобів.

У ході бесіди правоохоронці нагадали дітям про неприпустимість вживання тютюнових виробів, алкогольних напоїв та наркотичних засобів. Школярі дізнались, коли і за які вчинки настає адміністративна та кримінальна відповідальність для неповнолітніх, яке покарання загрожує за той чи інший вид правопорушення. Діти активно брали участь у бесіді, особливо коли поліцейські розповідали про факти вчинення правопорушень та злочинів неповнолітніми особами на території нашого району. По завершенню екскурсії діти подякували за теплий прийом і нові знання про роботу поліції та висловили бажання ще раз прийти в гості до правоохоронців.

«БМ»

Фото О. Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...